15 49.0138 8.38624 https://ardits.cat arrow 0 none 1 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT SALE cookie-true 300
-10% en la primera comanda subscrivint-te a la Newsletter Dissenyat i produït a Catalunya ENVIAMENTS GRATIS (comanda mínima 40€). RETORNS GRATIS
0
  • No hi ha productes a la cistella.

ARDITS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SUP

ARDITS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SUP

El passat diumenge 11 de novembre es va cel.lebrar a les instal.lacions del Club Patí Vela de Barcelona (a la Platja del Somorrostro) el Campionat de SUP de Catalunya. El SUP (acrònim per Stand Up Paddle) és una modalitat d’esport de planxa en la que la persona es situa de peu sobre la taula i amb un rem s’impulsa per avançar. L’esdeveniment va estar organitzat per la UCS (Unió Catalana de Surf) qui, molt amablement, va cedir-nos un espai per mostrar les samarretes, polos i dessuadores d’ARDITS. Vam compartir l’espai amb altres patrocinadors de l’acte. ARDITS va col.laborar amb unes samarretes que van sortejar-se entre els participants a la competició.
L’acte va estar molt ben organitzat i va permetre reunir a tota la comunitat “supera” catalana. Des d’ARDITS estem molt contents d’haver-hi participat i esperem repetir assistència en una propera edició.

Category General

0 Comments

Leave a Reply

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings