15 49.0138 8.38624 https://ardits.cat arrow 0 none 1 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT SALE cookie-true 300
-10% en la primera comanda subscrivint-te a la Newsletter Dissenyat i produït a Catalunya ENVIAMENTS GRATIS (comanda mínima 40€). RETORNS GRATIS
0
  • No hi ha productes a la cistella.

ENS AJUDES AL MERCAT D’ARTESANIA DE TARRAGONA?

ENS AJUDES AL MERCAT D’ARTESANIA DE TARRAGONA?

Des del dia 6 de desembre fins al 6 de gener, estarem presents al Mercat d’Artsesania de Tarragona, situat a la Rambla Nova. L’horari és de 10h a 21h del vespre. Allí hi podreu comprar tots els productes del catàleg d’ARDITS.

NECESSITEM AJUDA
Haver estat seleccionats pel mercat ens ha fet molta il.lusió. Ens permetrà tenir presència física a la nostra ciutat, Tarragona. Podrem fer-nos conèixer entre més gent. D’altra banda però, i degut a la rapidesa dels esdeveniments, ha fet que ens costi una mica cobrir totes les hores en les que la parada ha d’estar oberta. És per això que us voliem dir que si esteu interessats en col.laborar-hi, ens contacteu a ardits@ardits.cat En aquesta taula podeu veure les diferents franges en les que necessitariem ajuda. Moltes gràcies.

Category General

0 Comments

Leave a Reply

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings