15 49.0138 8.38624 https://ardits.cat arrow 0 none 1 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT SALE cookie-true 300
-10% en la primera comanda subscrivint-te a la Newsletter Dissenyat i produït a Catalunya ENVIAMENTS GRATIS (comanda mínima 40€). RETORNS GRATIS
0
  • No hi ha productes a la cistella.

Producció ètica

Producció ètica

Hem vist aquest vídeo i ens ha impactat força. La producció ètica és, sens dubte, una prioritat per ARDITS. Per això, per aquesta primera col.lecció feta íntegrament al Maresme, hem assegurat amb els nostres proveïdors que la producció s’ha fet d’acord amb allò que estableix el nostre país pel que fa a seguretat laboral, assegurances i respecte pel benestar dels treballadors implicats.
Compte! No diem que qui decideix produir a l’estranger no segueixi aquestes normes. Ni tampoc que tot allò que es faci a Catalunya respecti aquesta ètica. No ho podem afirmar, cal veure cas per cas. Només voldriem que tots fossim més crítics en aquest punt i entenguéssim també l’impacte que això té en el preu final de les peces.

Category General

0 Comments

Leave a Reply

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings